Sorsa

Transportbilar för alla ändamål

Välkommen till Sorsa – Din partner för heltäckande fordonsutrustningstjänster med fokus på dina behov! Sedan 1983 har vi framgångsrikt samarbetat med våra kunder för att skapa skräddarsydda transportbilar och fordon som exakt motsvarar deras unika krav.

Med en produktion på över 3 000 fordon per år erbjuder vi ett brett sortiment av lätta kommersiella fordon, oavsett märke eller modell. Våra specialiteter inkluderar utrustning av crossbussar, servicefordon, kyl- och frysfordon, räddningsfordon, pickups och andra kommersiella fordon. Varje dag är vi stolta att leverera högkvalitativa lösningar som skapar nöjda kunder.

Oavsett dina transportbehov kan du lita på Sorsa för att leverera pålitliga och effektiva fordon som uppfyller dina krav. Utforska vårt sortiment och kontakta oss idag för att ta ditt företag till nästa nivå med våra anpassade fordonslösningar!

Crossbussar

Crossbussar

Crossbussar

Crossbussar

Upplev den oslagbara flexibiliteten vår crossbussutrustning erbjuder – en stilig och rymlig transportlösning som erbjuder både komfortabla passagerarplatser och gott om förvaringsutrymme. Utnyttja dess mångsidighet för att möta dina unika transportbehov på ett smidigt och effektivt sätt.